• Dit evenement is voorbij.

Clinic Springen voor Dressuurruiters

2 juli @ 14:00 - 17:00

Leuke clinic gegeven door Linda Dorland.
Linda helpt iedereen op een relaxte manier over sprongetjes, balken, of een heel parcours. Het heet niet voor niets ‘Springen voor Dressuurruiters’, dus het is speciaal voor ruiters die niet dagelijks (of zelfs nooit) een sprong wagen. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom als je wel al vaker springt!  We delen de lessen in op niveau.
Afwisseling voor je paard en je zelf, vertrouwen, balans, en een beetje krachttraining!

Een les duurt 45 minuten en deze rij je met totaal 3 personen. Ook even tijd om uit te puffen dus.

Zaterdag 2 juli 2022 vanaf 14.00 uur. Stal Brouwer Zadelpret, Waverveen.

Kosten voor Trojeleden: € 25,00 per persoon.

Kosten voor Niet-leden: € 30.00 per persoon.

Opgeven kan via activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl of stuur een appje naar Aukje: 0625555771.

Vermeld hierbij je naam, naam paard, en beschrijf je ervaring in het springen. Zo delen we de lessen in op ervaring.

Opgeven = betalen, uiteraard mag je wel vervanging regelen als je toch niet mee kunt doen.