• Dit event is voorbij.

Afgelast: Dameszadel rijden & High Tea @ Hollandsche Manege

3 mei @ 13:00 - 17:00

Voor 3 mei afgelast, maar nieuwe datum volgt!

Yes! We gaan dameszadel rijden! Echt hoe de dames dit vroeger ook deden; met 2 benen aan één kant op een speciaal dameszadel. En dat in een hippisch decor uit 1882: De Hollandsche Manege.

Daar verzamelen we rond 13.00 uur. Na de ingrijpende verbouwing is deze manege weer helemaal spik en span. Om daar rond te lopen is al een uitje op zich. Het dameszadel-carrousel gezelschap ‘de Vondel’ laat ons dan eerst zien hoe het moet, d.m.v. een demo.

Afbeeldingsresultaat voor Hollandsche manege

Vervolgens stappen we zelf te paard, uiteraard met goede begeleiding en brave damespaarden. Als we klaar zijn staat er een heerlijke en uitgebreide High Tea voor ons klaar in de chique foyer van de manege.

Afbeeldingsresultaat voor Hollandsche manege

Leden die graag mee gaan maar niet te paard willen, kunnen uiteraard ook mee om vanaf het statige balkon toe te kijken, lachen, foto’s maken en te high tea’en!

Doordat Troje een deel van de kosten op zich neemt zijn de kosten voor Dameszadel rijden + high Tea €40,- per persoon. Alleen High Tea: €20,- per persoon.

Alleen voor leden.

Opgeven via activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl of stuur Ludy een appje: 0648383676

Let op; VOL=VOL! opgeven is betalen.

PS. Mannen zijn ook welkom hoor, we leven in 2020 😉

(Vervoer naar en uit Amsterdam dien je zelf te regelen, we kunnen uiteraard verzamelen op een busstation Uithoorn of Amstelveen. )

Hollandsche Manege
Vondelstraat 140