KNHS avondwedstrijd dressuur, B t/m ZZL

3 juli @ 16:00 - 21:00

KNHS avondwedstrijd dressuur, B t/m ZZL

Troje organiseert vanaf april t/m oktober maandelijks een KNHS dressuurwedstrijd, en zelfs ook een geheel wedstrijd weekend. Op onze locatie bij Stal Brouwer Zadelpret rijd je tijdens deze wedstrijden altijd op zand, met losrijden én je proef.

Wij houden van kleinschalige wedstrijden. Je deelt met maar weinig deelnemers de losrijdbaan en je hoeft niet lang te wachten. Weinig stress, veel plezier.

Alle wedstrijden kunnen gereden worden in de klasse B t/m ZZL. Losrijden én de proeven op zand.

In de KNHS wedstrijdkalender op Mijn KNHS staan alle goedgekeurde wedstrijden. Voor deze wedstrijden kun je je online inschrijven.

Een aantal dagen vóór de wedstrijd kun je de startlijsten vinden op www.startlijsten.nl  Let op, deze kan nog wijzigen dus houd ‘m ook de dag voor de wedstrijd nog in de gaten!

Meer info en benieuwd naar andere wedstrijddata van Troje? Zie wedstrijden

Deze wedstrijden worden door onze trouwe leden van de wedstrijdcommissie georganiseerd: Milou, Marloes, en Ivanka. Heb je vragen over de wedstrijden? Mail gerust naar wedstrijd@paardensportverenigingtroje.nl