Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paardensieraad maken

19 maart @ 13:00 - 16:00

Zondag 19 maart 2023 gaan we creatief aan slag met paardenhaar!

Emma van Armbandpaardenhaar.nl komt naar Waverveen voor een workshop Paardensieraad maken. Tijdens deze workshop wordt er van begin tot eind uitgelegd hoe je je eigen sieraad van paardenhaar kunt maken.

Je kunt kiezen tussen een Armband maken: €25.00 per persoon, of een ring/hanger: €37.50 per persoon. Alle materialen zijn inbegrepen en van goede kwaliteit. We gebruiken RVS Edelstaal (ook wel chirurgisch staal genoemd). Dit is allergie-vrij, verkleurt niet, geeft niet af op de huid, is licht van gewicht, slijtvast en blijft mooi. Kan volledig tegen water, zon, modder, mest, etc.

Als er tijd over is kun je voor een klein bedrag extra nog een sleutelhanger er bij maken. Je neemt haar mee van je eigen paard (of lease- / verzorgpaard). Mocht je dit niet beschikbaar hebben kan Emma ook haar meenemen voor je. Willen deelnemers haar van hun eigen paard/pony gebruiken moet dit van te voren worden afgeknipt. Voor 1 armband is er een plukje haar nodig van potlooddikte, over de hele lengte van de staart. Dit mag van te voren gewassen worden, maar kan ook tijdens de workshop.

We beginnen om 13.00 uur, bij Gea in de gezellige kantine van N. Smit:  Nessersluis 24, 3646 AD Waverveen. Hier hebben we lekker de ruimte om wat moois te maken!

Bovenstaande prijzen zijn voor leden. Uiteraard hebben leden voorrang bij inschrijving.

Vol = vol, dus geef je op via activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl of stuur een appje naar Ludy: 0648383676.

Opgeven is betalen, of je zorgt voor vervanging als je toch niet kan.

image1.jpeg

image0.jpeg

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

n. smit beheer
Nessersluis 24
Waverveen, 3646 AD Nederland
+ Google Maps