Springen voor Dressuurruiters (en anderen)

29 augustus @ 10:00 - 17:00

Linda Dorland is al eens eerder bij ons geweest voor deze leuke clinic: Springen voor dressuurruiters.

Ben jij of je paard niet zo een springer, doe je het (te) weinig, durf je niet zo goed, etc. Zonde, want springen is voor vele dingen goed, juist ook voor dressuurruiters en -paarden!

• afwisseling voor je paard
  • krachttraining
  • loswerken
  • balans
  • vertrouwen

Linda helpt je in deze les op een leuke en relaxte manier over de sprongen heen. Dit hoeft niet hoog te zijn, maar kan wel uiteraard. Er staat een leuk parcourtje klaar, maar als je een deel wilt doen mag dat ook. Vertel wat jouw ervaring in het springen is en jullie gaan aan de slag!

In de les van 45 minuten rijd je met totaal 2 of 3 personen. De prijs is voor Troje-leden € 25.00 per persoon in een les van 3 personen, en € 35.00 per persoon in een les van 2 personen. Laat bij het aanmelden weten wat je voorkeur is.

We delen je in naar ervaring en niveau, dus echt iedereen kan meedoen!

Inschrijven kan via activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl of stuur Ludy de berichtje: 0648383676, Geef dan even door wat de hoogte van je paard/pony is, wat jullie ervaring is, en of je met z’n 2en of met z’n 3en in een les wilt.

Annuleren kan tot een week voor aanvang van de clinic. Daarna ben je de kosten verschuldigd, maar mag ook uiteraard nog een vervanger regelen.

29 augustus
Evenement Tags: