Weekend weg

24 september @ 17:00 - 27 september @ 17:00

Ga je mee een weekend de bossen in? Voor het Trojeweekend hebben we weer een nieuwe locatie gevonden: ’t Hoefke in Riel. Vanaf donderdagavond t/m zondag wordt er volledig voor je gezorgd, terwijl jij lekker door de bossen kan toeren. Voor je paard is er een stal gereserveerd. Ook leden zonder paard kunnen mee, ook aan hen wordt gedacht. We zorgen dat iedereen iedere dag bij elkaar komt op de picknickplek in het bos.

De kosten zijn € 150,- per persoon (vanaf donderdag t/m zondag) Wil je vrijdag arriveren, let us know!) inclusief een stalling voor je paard/pony, óf voor de mensen zonder paard inclusief activiteit en evt. fietshuur.

Je kunt je inschrijven via activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl.

Alleen voor leden van Troje.

(weekend is op eigen risico. Deelnemers onder de 18 jaar mogen niet zonder begeleiding mee. Er gaat vanuit Troje geen begeleiding mee te paard)

Begin:
24 september @ 17:00