Evenementen

Naast onze wedstrijden organiseren we voor onze leden ook andere activiteiten. We hebben leerzame clinic’s met verschillende thema’s op de planning staan. We organiseren dagritten en een weekendje weg met de paarden, maar waar ook mensen zonder paard aan mee kunnen doen.

Daarnaast proberen we ook een totaal andere tak van het paardrijden te testen, die weinigen van ons onder de knie hebben. Ooit wel eens op een dameszadel gereden? Of altijd al eens het cowboy gevoel willen ervaren?

In september kun je met ons mee een weekend de bossen in. Aan alles wordt gedacht! Kijk hieronder op de kalender voor alle info.

Onze activiteitencommissie bestaat uit Judith, Daisy, Aukje en Ludy. Heb je vragen? Of heb je een leuk idee voor een clinic, rit, of andere activiteit? Laat het ons zeker weten, want input van de leden is altijd goed! Mail naar activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl. Of kijk per evenement wie je het beste telefonisch kunt contacten. Houd onze site of facebook in de gaten en zie wat we voor jullie in petto hebben!

11 juli 2021: Clinic ‘Houding en Zit’ inclusief Flexchair, door Barbara van de Broek. Klik op de kalender voor meer info.

1 augustus 2021: Proefgerichte clinic Crista Bruine de Bruin. Klik op de kalender voor meer info.

29 augustus 2021: Springen voor dressuurruiters, Linda Dorland. Klik op de kalender voor meer info.

23 t/m 26 september 2021: Weekend weg naar Markelo. Klik op de kalender voor meer info.

16 oktober 2021: Dressuurclinic Jorgen Ros: Klik op de kalender voor meer info.

7 November 2021: Dameszadelrijden. Klik op de kalender voor meer info.

We houden 2 keer per jaar een algemene ledenvergadering. Maar de najaarsvergadering van 2021 gaat helaas niet door, vanwege de corona omstandigheden. Heb je toch vragen/opmerkingen/suggesties? Schroom niet en mail met info@paardensportverenigingtroje.nl !

Het nieuwjaarsfeest schrijven we heel licht met potlood in de agenda op 15 januari 2022. Maar we wachten eerst de situatie en maatregelen nog even af.