Laden Evenementen

« All Evenementen

Trojeweekend

28 september @ 17:00 - 1 oktober @ 17:00

Ons jaarlijkse uitje, dit keer naar de heide en bossen van Someren-Heide!

We gaan naar Camping de Kuilen, waar een gloednieuw groepshuis op ons staat te wachten. Er zijn 8-persoonskamers, sanitair, een gezellige eet-/chillruimte en buitenterrein. Troje verzorgt de maaltijden in het groepshuis, de lunch is in het bos waar iedereen samenkomt.

De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor een paardenvakantie. Stalling is ruimschoots aanwezig op Camping de Kuilen. De vele ruiter- en menroutes worden gekenmerkt door goed begaanbare zandpaden in een prachtig natuurgebied. Wij hebben alvast vooronderzoek gedaan, erg leuk!

Natuurlijk komt ook je paard niets tekort want het wordt voorzien van hooi, stro en een ruime box. Tevens kun je naar wens gebruikmaken van de overdekte rijhal en paddocks ( alleen overdag) . Er is een  afsluitbare zadelkamer.

Maar, wil je helemaal niet te paard, maar wel gezellig mee? Dan ben je ook niet de enige. Voor het ‘paarde loze clubje’ regelen we een andere activiteit op zaterdag. Daarnaast kun je bijvoorbeeld je fiets meenemen of gewoon lekker relaxen. (MTB)fiets huren? Alles kan geregeld worden.

Praktische info:

  • donderdag 28-09 t/m zondag 01-10 2023. Vanaf donderdagmiddag 17.00 uur ben je welkom. Vrijdag arriveren kan ook.
  • Vanaf ontbijt vrijdagochtend t/m lunch zondagmiddag zijn alle maaltijden inbegrepen. (donderdag avondmaal is ook mogelijk).

Kosten:

  • Vanaf 12 jaar*: € 175.00 per persoon inclusief paard/pony of activiteit.
  • 4 t/m 11 jaar*: €50.00 per persoon. Hierbij wordt uitgegaan van zonder paard en activiteit. Mét paard/pony ook mogelijk, dan zijn de kosten €150.00 per persoon. *kinderen t/m 18 jaar kunnen alleen mee onder begeleiding en onder volledige verantwoording van hun ouders/begeleiders.

Verder:

  • Er gaat geen begeleiding mee te paard vanuit Troje.
  • Deelname aan dit weekend is geheel op eigen risico.
  • Je dient lid te zijn/worden van onze vereniging om mee te kunnen.

 

Inschrijving is geopend! mail naar activiteiten@paardensportverenigingtroje.nl met je naam, of je een paard of pony meeneemt. Of stuur een berichtje naar Ada 0651759370 of Ludy 0648383676.

 

De camping - Camping de Kuilen - Someren-Heide

De Kuilen - Glamping.nl

Gegevens

Begin:
28 september @ 17:00
Einde:
1 oktober @ 17:00